در این مقاله در مورد موضوعی صحبت می کنیم که شخصاً برای بسیاری از افراد جذاب است و آن هم چیزی نیست جز پودر پروتئین. مشخصاً مزایا و معایب پودر پروتئین را پوشش می دهیم و در مورد این صحبت می کنیم که چگونه تهیه شده است.
در بیشتر موارد، پودر پروتئین مرتبط با بدنسازان و ورزشکاران است و اگر شما هیچ کدام از آن ها نیستید، به احتمال زیاد تا به حال از پودر پروتئین در رژیم غذایی خود استفاده نکرده اید.
شخصاً خود من از این رژیم حاوی پروتئین استفاده کردم که ترکیبی از ورزش و مصرف این پودر باعث تناسب اندام شد اما متوجه شدم که توده عضلانی نیاز به چربی هم دارد و باید کمی چربی هم به آن اضافه کرد. البته پودر پروتئین نقش کلیدی تری ایفا می کند.
پودر پروتئین چگونه تهیه و ساخته می شود؟
پودر پروتئین وی
رایج ترین نوع پودر پروتئین، پودر پروتئین وی می باشد که از مایع شیر ساخته شده که بعد از درست کردن پنیر باقی می ماند و سپس به صورت طبیعی خشک شده و یا با اسپری خشک می شود. بسته به نوع فرآیند، انواع مختلفی از پروتئین وی تولید می شود.
چهار نوع اصلی پروتئین وجود دارد که شامل موارد زیر است:
غلیظ
ایزوله
بومی
هر کدام از این انواع، ویژگی های مختلفی دارند. مثلاً ایزوله به گونه ای طراحی شده که چربی و لاکتوز آن خارج شده است. پودر هیدرولیز هم به معنای این است که بخشی از آن قبلاً تحت فرآیند شیمیایی قرار گرفته که باعث می شود هضم راحت تری نیز داشته باشد.
درباره این سایت